Nejnovější recenze ze sekce Xenonové výbojky
Dobré, ale zase takový rozdíl to není.
- Velká svítivost.
- svietia lepsie ako xenon osram d3s laser
- Velmi dobrá cena
Svítí docela dobře, vzhledem k ceně bych řekl velmi dobře :-)
- Sviti opravdu dobre
Hledal jsem alternativu k originál výbojkám, jedna originál stojí 1500, tato alternativa byla 2ks za 500 i s dopravou. Uvidíme, kolik vydrží, ale namontoval jsem a svití :).
Zboží dorazilo druhý den po objednání. Dobře zabaleno, nepoškozeno. Jednoduché sestavení a zapojení zvládne každý. Objednal jsem na doporučení pracovníka firmy. Konečné hodnocení bude možné až na konci sezóny. Svítidlo chci používat pro předpěstování paprik.
- Svítí krásně
- Pasují
Celková spokojenost.
- Jiný díl, tak nebyl použit.
- Jako vždy TOP
- Jako vždy TOP
Osram Xenonová výbojka D3S Cool Blue Intense next GEN 6200K - 66340CBN
Přidáno: 28. prosince 2024
(naposledy upraveno 28. prosince 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Nema
- Rychlá montáž
- Dobrá svítivost
Bála jsem se, že za tu cenu to nebude ono. Ale svítí perfektně. Uvidí se jaká bude životnost. Ale zatím jsem velmi spokojena. Dodání bylo velmi rychlé a zboží kvalitní.
- Super svítí
NEOLUX Žárovka typ W5W, LED Interior 6000K, 26,8 mm, W2.1x9.5d
Přidáno: 22. prosince 2024
(naposledy upraveno 22. prosince 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Příjemné světlo
- Vyšší cena
Moje první setkání s výbojkou. Má silné a jasné světlo, ani LED žárovka takhle kvalitně nesvítí. Rozsvícení prakticky na plný výkon je do minuty.
Produkt mám k Vánocům, takže jsem ještě nepoužil. Věřím, že je to kvalitní výrobek a ne jen přebalená čína.
Co mě ovšem zarazilo je balení - výbojky mají pěnovou objímku kolem části s led diodami, uvnitř papírové krabičky, to je v pořádku, ale celá krabička mi přišla jentak hozená do bublinkové obálky. Takže veškerá elektronika v patce je dost "na ráně" a v obálce byla samozřejmě z přepravy viditelná díra. To mi na výbojky za 2500Kč přijde nedostatečné. Ani bych neřekl, že je to vina přepravce a rozhodně bych ocenil, kdyby balení samotného produktu bylo před odesláním minimálně zabaleno do mirelonu před vložením do obálky, nebo ideálně celé v papírové krabičce vyplněné polystyrenovou výplní.
- Zatim sviti, za tu cenu necekam ze vydrzi dlouho. Ale sviti pekne na urovni drazsich xenonu
Obava z kvality zpracovani kvuli cene, ale treba prekvapi.
- super
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »