Nejnovější recenze ze sekce Xenonové výbojky
Kvalita zboží, výdrž
- Velmi slabé světlo
Šmejd nedoporučuji
- Dobře svítí
Oproti klasickým xenonům je výrazný rozdíl ve svítivosti. Výměna velmi jednoduchá. Pokud se nejste jistí kontaktujte majitele rád a ochotně poradí. Více takových e-shopů
- Splnilo ocekavani
rychlost , cena
Přijde mi, že svítí úplně stejně, jako mé staré osram žárovky a že to co se píše na krabičce, tak že tomu ne úplně věřit. Ale když vydrží tolik co ty staré, tak budu spokojen.
LED náhrady jsem namontoval do Superbu 3gen. místo xenonových výbojek Osram Cool Blue intense. Ten rozdíl je propastný ve prospěch LED. Dokud jsem to neviděl, neřekl bych, že xenony svítí o tolik hůře oproti LED technologii. Samy xenony jsou super světla a nikdy jsem neměl pocit, že nevidím, ale po namontování těchto LED náhrad, je to úplně jiné kafe.
Všechny funkce světel, jako natáčení, auto dálkové, atd. fungují. Bez chyb prasklé výbojky. Světa mají stále přesně daný lom světla, takže nikoho neoslňují.
Výbojka D1S HELLA 8GS009028621 8GS009028621
Přidáno: 26. února 2025
(naposledy upraveno 12. března 2025)
Zakoupeno v GafaAuto CZ
Svítí krásně.
Svítí velice dobře proti staré výbojce.
- jednoduchá montáž
Hliníkový profil s LED je překryt plastem, takže se trochu obávám o chlazení ale ani po 16h svitu to nepůsobí přehřátě. Tak snad bude vše fungovat dlouhodobě.
- Náhrada je kvalitní
- Skvělá svítivost
PERFEKT
Super kvalita,vše pasuje bez problémů a žádné hlášení na chyby
LED H3 žárovka 12V 3000K - ŽLUTÁ 2ks
Přidáno: 8. února 2025
(naposledy upraveno 7. března 2025)
Zakoupeno v SG-DESIGNS.cz
Rozpadly se už při montáži
odpovídá deklarované kvalitě
- dobře svítí
- není třeba kupovat i startér
Druhý den po objednaní doma,mam už i na druhém autě,takže za mě super
dopryden dopre zarovku levny a mujkamarad on koupit trnice sapa jenom 350 kc /2ks proteber 448 kc/ ks
- Svítí skvěle
- Rychlost dodání
- Vůbec nic
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »